menu search recent posts

BodyBliss® og Reiki

Blid energi – dyb virkning

 

Velkommen til den del af skrivetid.dk som handler om mine behandlinger 

– BodyBliss, Reiki og akupressur

 

 

 

 

 

Foto: Heidi Sinnet, stylize.dk

 

Nyheder

 

Stor rabat på 1 times BodyBliss® den 17. november, 24. november og 1. december. Du sparer hele 50 % på bookinger disse dage. Giv dig selv et efterårsboost 🙂

Nye kliniklokaler per 1. september 2016.

BodyBliss og Reiki holder nu til i et roligt lokale på Wildersgade 49, Christianshavn, hver torsdag. Øvrige dage kan behandlinger tilbydes i et andet roligt lokale på Nørrebrogade 41, nær Nørreport Station.

Du kan booke tider på Wildersgade via onlinebooking. Hvis torsdag ikke fungerer for dig, så kontakt mig via mail eller telefon for at aftale booking på andre dage.

 

Gavekort

Du kan købe gavekort til BodyBliss, Reiki og akupressur. Bestil via mail anja@skrivetid.dk, telefon eller kontaktformular

 

Tilmeld dig nyhedsbrev og modtag:

  • Mailserie om Energi i Balance. I alt syv mails med tips til, hvordan du kan behandle dig til Energi i Balance.
  • Resten af november 2016: Anja Dunas mest læste novelle “Elinors efterår” som e-bog.


 

Behandlingerne

Jeg tilbyder BodyBliss, Reiki og akupressur-energiterapi. Du kan læse mere om de enkelte behandlinger under punkterne for disse i dropdown-menuen. Og du finder info om priser, booking og praktiske forhold.

 

Generelt om behandlingerne

Alle tre behandlingsformer er som udgangspunkt blide og har en dyb, afslappende effekt på nervesystemet.

Jeg tror på, at alle følelser og tilstande har deres berettigelse. Det være sig glæde og indre ro, som sorg, vrede og tankemylder. Der er en grund til, at de er der. Behandlingerne kan hjælpe dig til at mærke det samt slippe det, når du er klar til det.

Vil du vide mere om mig som person, som behandler og som forfatter? Så kan du læse mere på siden “Om mig” – i bunden af siden finder du desuden link til et uddybende interview på YouTube.

Behandlingerne gives om torsdagen i klinik på Christianshavn: Wildersgade 49A. Det er få minutters gang fra metrostation og busstop.

Har du ikke mulighed for en tid om torsdagen, kan andre dage aftales. I så fald finder de sted i kliniklokale på Nørrebrogade 41, tæt på Nørreport station.

 

Når kroppen kalder

Jeg tror på, at frihed, lethed og fred begynder inde i os selv. Når vi slipper stress, anspændthed og smerte skaber vi rum for, at vi i endnu højere grad kan leve vores liv fuldt ud og opnå større fred, frihed og lethed.

Jeg er sensitiv og min krop reagerer tydeligt på min sindstilstand og mine følelser omkring og reaktioner på livet. Det har den altid gjort, og følelser, der ikke udtrykkes kan lynhurtigt sætte sig som en spænding, eksem, allergi eller små skader.

Derfor har jeg i mange år arbejdet med mig selv via kroppen – også når jeg ville arbejde med andre problemstillinger i livet som stress, valg af forkert karrierevej og gamle følelser fra tidligere i mit liv, som vedblev at dukke op.

Det har skabt en kobling mellem min interesse for psyken og kroppens betydning for samme. Og mange års erfaring med at lytte til min krop, følge dens signaler og arbejde mig ud af spændinger, smerter, allergier, eksem med videre.

Jeg har fundet fantastiske resultater i metoder, som arbejder med kroppens energisystem og nervesystem og dermed med den indre tilstand på både fysisk, følelsesmæssigt og mentalt plan. Det er samtidig dem, jeg selv er allerbedst til, da jeg nemt og intuitivt fornemmer andres energi – og energien omkring os.

Derfor er min egen vej blevet at tilbyde det samme til andre – med det mål at opnå stadig større lethed og frihed til at du kan udfolde dit liv fuldt ud.

 

 

For sensitive

Behandlingerne er supergode til sensitive personer, da alle tre behandlingsformer er meget blide, booster den indre ro i nervesystemet og hjælper til at give slip på overflødigt tankemylder og -mønstre. Desuden kan niveauet for stimulation justeres fra blidt til yderst skånsomt. Virkningen er dyb uanset, og din krop tager den energi til sig, som den har behov for.

 

Om afslapning og et par to-minuttersmetoder dertil

Regelmæssig afslapning af krop og sind er SÅ vigtig. Det kan du læse mere om i dette blogindlæg, hvor jeg også deler et par supernemme to-minuttersmetoder til at slappe mere af her og nu.

 

Venlig hilsen Anja Nielsen

– certificeret BodyBliss® 2014 hos Stinemaria Mollie, Reiki-healer 2014 hos Reiki-healing og certificeret i grundteknikker i akupressur og energiterapi 2015 hos Katrine Birk.