BogFest, fødselsdagsfest og gave

Fredag 19. oktober fylder Det natten bringer frem 1 år! Og jeg modtager til stadighed flere og flere tilbagemeldinger fra læsere, som synes det er en velskrevet, vedkommende og vigtig roman (ja, det var hele tre v’er på en gang 🙂 )

Det fejrer jeg dels med deltagelse i Halsnæs BogFest på Frederiksværk Bibliotek lørdag 20. oktober. Og dels med ét eksemplar af bogen som gave til en heldig vinder.

Der er to måder at deltage på. Enhver er velkommen til at deltage på begge måder og dermed opnå dobbelt antal lodder i konkurrencen:

 1. Du kan deltage ved at være tilmeldt nyhedsbrevet, som du finder på undersiden “Gratis”. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen. Jeg spammer ikke med nyhedsbreve. De sendes kun ud, når der er nye informationer om udgivelser eller nyt på bloggen. Hvis jeg i perioder laver mere end ét blogindlæg om ugen, samles de og præsenteres højst en gang om ugen i et nyhedsbrev.
 2. Du kan deltage ved at skrive en kommentar til dette blogindlæg: Fortæl, om du nogensinde har leget med tanken om at ændre radikalt på dit arbejdsliv for at forandre dit liv til det bedre? Og i så fald, hvilket liv drømmer du om? (Mere tid? Mindre pres? Et helt andet fag? At kunne overkomme hverdagen?)

 

Vinderen bliver annonceret i nyhedsbrevet og i et indlæg på bloggen.

Konkurrencen løber ugen ud, det vil sige til og med 21. oktober 2018, så besøgende på BogFesten kan nå at deltage.

 

Hvis du har mulighed for at komme forbi Halsnæs BogFest, håber jeg, du har lyst til at hilse på 🙂

 

 

6 thoughts on “BogFest, fødselsdagsfest og gave”

 1. Hej Anja,
  Næh tænker ikke på at ændre radikale ting i mit arbejdsliv, føler jeg er på den rette hylde.
  Hvilket jo er ret godt.
  Kunne dog godt tænke mig mere fritid, men det har jeg ikke helt råd til.
  Derfor forsøger jeg på bedste vis, at gøre ting der gør mig glad og jeg gider. Altså træffe de rigtige valg- og ikke spilde tid på uvæsentlige ting.
  Synes selv det går ret godt, da jeg for det meste er glad og tilfreds.
  Gider rigtig godt at vinde din feks.
  Mvh Jan

 2. Jeg er førtidspensionist pga psyken, så jeg er, hvor jeg er. Men jeg drømmer om at blive rask nok til at arbejde igen. Det måtte gerne være noget med at oversætte eller læse korrektur – måske være redaktør.

 3. Ja, det har jeg. Og jeg har ud levede det også 💕. Vi havde efter min tredje fødsel ( som vat tvillinger) 4 børn. Under 3 år. Ja i læste rigtigt. Vi valgte i en ca 10 årige periode at jeg træk mig fra arbejdsmarkedet , og valgte at leve af min mands indkomst. De bedste år af mit liv♥️

 4. Jeg er lige midt i et job skifte det har været i overvejelse længe og nu sker det 1/11 glæder mig . Har selv fødselsdag d. 19/10 så tror denne bog er en gave til mig 🍀🍀🍀🍀🍀🍀❤️❤️

 5. Hvis jeg kunne lave noget at ændre mit liv, vil jeg kunne vågne op kl.4 om morgen og læse min lektie hverdag inden jeg tager afsted til skolen. Jeg har altid tænk at gør det for at live en succesfuld liv at finde en rigtig job, at blive gift til de rigtig elske og har min egen familie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.