Flow

 

Jeg elsker flow.

Den der følelse af, at alt glider og de indsigter, den handlekraft og den viden og øvrige ressourcer, du har brug for, dukker op præcis, når du har brug for dem. Følelsen af at turde lade inspirationen komme når den vil – fordi jeg har tillid til at timingen vil være i top og ressourcerne til at handle på inspirationen vil følge med.

Sindets tilstand hænger sammen med dets bolig, kroppens. Du kan sagtens opleve flow, selvom din krop er stagneret. Men med tiden vil det alligevel mindske dit flow, hvis du ikke tager dig af din krop.

For øjeblikket nyder jeg at være ”vendt hjem” efter en lang periode med primært mentalt flow.

Jeg er kommet i gang med yoga igen på et plan, jeg kan overskue, og jeg kan mærke hvordan flowet bobler friere og mere helhedsorienteret, når min krop også åbner op.

Det er så skønt og der er kun ét ord, der virkelig er rammende: Harmoni. Alt er i harmoni.

Det betyder ikke, at jeg lever et problem- og dramafrit liv. Men jeg kan rumme det og kan samtidig bevæge mig videre alligevel. Videre med livets flow.

Jeg får også langt mere ud af de kropsbehandlinger, jeg jævnligt får, når jeg selv er en aktiv medspiller ved at dyrke sjov og nærende bevægelse. De gode og frigørende effekter, behandlingerne har, giver jeg bedre plads til i min krop så de varer længere og konsolideres i mine celler.

One thought on “Flow”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.