Hjælp på rejsen

“Yay – det er sjovt!” jubler mit indre.

Netop nu er jeg til workshop om at bruge Google AdWords til at øge opmærksomheden på sine produkter.

Jeg har ingen produkter – endnu, så jeg er tre skridt foran. Og mand, hvor jeg glæder mig til at komme i gang.

Hvis du bor i København og ønsker at blive klædt (bedre) på til selvstændig virksomhed (også hobbyvirksomhed), har Københavns Erhvervscenter nogle glimrende kurser samt speedrådgivning til rådighed. Alt er gratis. Find dem på Københavns Kommunes hjemmeside kk.dk under menupunktet Erhverv.

Bor du i en anden kommune, kan jeg anbefale at undersøge din egen kommunes hjemmeside.

Det er hårdt, det er forvirrende – og det er oplysende og sjovt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.