Presse og omtale

Her finder du omtale samt anmeldelser af Det natten bringer frem og Damen i den grønne dragt samt tidligere e-bogsnoveller.

Forfatterinterview hos birkshoej.com

Interview på Kanal Roskilde om Damen i den grønne dragt og mit forfatterskab.

Novellen ’Blomsterne står’ bragt i PTU’s medlemsmagasin Livtag i oktober 2013 (nr. 5 2013) – link til bladet i pdf: http://issuu.com/ksoptu/docs/14380_livtag__5_web/1?e=3183932/5459055

Artikel i Lokalavisen Vanløse 28. juni 2015: http://ftp-lokalavisen-vanlose.dk/arkiv/1284/

Anmeldelser

Empey.dk

Læserne siger

Jeg har haft bogen med på juleferie i Norge, hvor jeg med det samme blev grebet af bogens handling ~ jeg har lige læst den færdig, og kan på det VARMESTE anbefale at læse den, hvis man som jeg, holder af at læse om personlig udvikling og om livets dybere mening 🙂 Jeg skal helt klart læse flere bøger af Anja Duna 🙂

Kunstner Gitte Barlev

“Spændende og vedkommende historie med et fantastisk sprog. Kæmpe roser over en fremragende bog.”

“Jeg kunne næsten ikke slippe din bog, der netop er færdiglæst. Den fangede min interesse lige fra starten både socialfagligt og personligt og er så vedkommende, rørende og velskrevet – korte sætninger à la Dan Turell er godt. Rigtig megen socialfaglig genkendelse, også hvordan personligheder som os forsøger at tackle kommunale udfordringer all inclusive og kombinere faget med privatliv.

En fantastisk bog med socialrådgiverbriller og også rigtig spændende parforholdsmæssigt med mange fremtidsoptioner i handlingen. Bogen handler ligeledes meget om stresshåndtering for mig (… lister med rød, gul og grøn kunne jeg også finde på). I tråd hermed den natlige mail – til skræk og advarsel og alligevel ikke. Men ‘det natten bringer frem’ via mailen bliver netop essentielt, skelsættende og forløsende ikke mindst i privatlivet. Fremragende.”

“Barsk visse steder, men også livsbekræftende.”

“Tankevækkende samt godt fortalt.”

Anmeldelser

Littuna.nu

Crossing journeys

Forestilling om paradis

Læserne siger

“Virkelig underholdende bog. Jeg lå til tider flad af grin.”

“En både anderledes og dejlig historie. Jeg nød at læse den.”

“Sikke en fin historie!”

“Den har været svær at lægge fra mig. Vitterligt et fint, sjovt og til tider ret genkendeligt univers.”

“Kan anbefale den!”

“Jeg startede med din bog og læste den færdig i går – en rigtig skøn historie.”

“Jeg læste Damen i den grønne dragt på min ferie. Skrevet af Anja Duna. Den er en finurlig, fantasifuld, rørende og velskrevet bog, som kan anbefales. Og så er størrelsen perfekt til at sidde med i flyveren eller ligge med på stranden :-)”