menu search recent posts

Har du brug for et skarpt blik på din roman eller din tekst?

Det er svært at se sit manuskript udefra og vide, hvordan det virker på modtageren.

Jeg tilbyder redigering af romaner og noveller, samt blogindlæg og artikler.

Du får en grundig gennemgang af dit manuskript eller din tekst.

“Fungerer opbygningen? Er den røde tråd gennemgående? Er der sproglig variation? Hvilke virkemidler kan du benytte for at skabe tydeligere personkarakteristikker, understrege dine pointer eller vække interesse hos læseren?” Er eksempler på, hvad der kan være behov for at få kigget på.

Du får:

  • Et dokument med feedback på dit manuskript
  • Markering i teksten af, hvad der kan gøres bedre for, at du når din modtager
  • Fremhævelse af, hvad der fungerer så godt, at du roligt kan gøre mere af dette
  • Generelle fif til tekster, der fungerer

Vejledende priser

For romaner på cirka 200 sider á 2000 anslag ligger prisen typisk omkring 4000 kr.

For noveller på max. 20 sider er din investering typisk 900 kr.

For blogindlæg på ca. 3-600 ord vil prisen være 500 kr. Men har du samlet en håndfuld, finder vi selvfølgelig ud af en samlet pris, der er favorabel for dig.

Få en konkret pris

Send en mail til marlena@skrivetid.dk

Hvad siger andre?

“Tak igen for dit fremragende arbejde. Føler i dén grad at mit forfatterskab har fået et skud brændstof og er kommet i en god retning.”

Forfatter Lasse Løager, 2019

“Jeg er yderst tilfreds med den service, Marlena Hassel har ydet i forbindelse med mine manuskripter. Hun giver en overordnet vurdering af manuskriptet, dernæst en mere detaljeret redegørelse for hvad, der kan blive bedre og hun er god til at eksemplificere det. Der er ingen tvivl om at mine bøger er blevet bedre, efter de har været omkring Marlena.”

Forfatter Torkild Thellefsen, 2018

“Tusind tak for din feedback, det var virkelig brugbart for mig og lige det jeg har eftersøgt. Jeg har læst dine kommentarer og de giver faktisk god mening for mig. Så jeg har tilrettet ansøgningen i forhold til dine forslag, og omformuleret afsnittene.”

Berit Ø., 2017

“I 2012 indgik jeg et samarbejde med Marlena i forbindelse med skrivning af manuskripter, idet vi etablerede en skrivegruppe. Jeg har siden udgivet 2 historiske romaner og er næsten færdig med en tredje roman. Marlena har gennem tiden været en meget aktiv og vigtig samarbejdspartner i forbindelse med mine bøgers tilblivelse. Hun har løbende kommenteret mine tekster, kommet med input til forbedringer sprogligt såvel som grammatisk, ligesom hun har været flink til at rose mig, der hvor hun har fundet min tekst særlig god – hvilket selvfølgelig er meget opmuntrende. Jeg oplever, at Marlena har en meget konstruktiv måde at give kritik på, og at den næsten altid er spot on. Jeg kan med sikkerhed sige, at Marlena har haft en indflydelse på kvaliteten af mine bøger både sprogligt og indholdsmæssigt. Marlena er desuden en meget stor inspirationskilde for mig, idet hun har delt en del af sine tekster med mig. Kendetegnende for hendes tekster er, at de er originale, sprogligt af høj kvalitet, humoristiske og anderledes – på den gode – og inspirerende måde. Jeg værdsætter samarbejdet med Marlena rigtig meget og håber personligt på, at det varer ved i mange år endnu. Jeg kan på det varmeste anbefale hende som skrive sparringspartner – det kan kun forbedre din tekst og din måde at komme ud til læseren på.”

Pernille Juhl, forfatter  marts 2015