“Typisk” forfatterarbejdsdag – dag 2

 

I dag demonstrerer glimrende hvor stor forskel på dagene, der kan være:

 • Redigere roman nr. 2
 • Tjekke op på bogbestilling fra Bogportalen
 • Printe aftaler til brug ved bøger i kommission
 • Pakke bøger
 • Skifte fra cykel til bus, fordi regnen tog til netop som jeg var gået ud af døren – overvejede om det var det værd
 • Tage bussen til én boghandel, hvor den ansvarlige for kommissionsbøger var på ferie, så jeg må vende tilbage om tre uger – den tilstedeværende medarbejder komplimenterede min bogs udseende 🙂
 • Tage bussen videre til en anden boghandel, som ikke længere tager bøger i kommission på grund af dårlige erfaringer med forfattere, der smøler med at hente deres usolgte bøger, når aftalen er udløbet. De ville dog tage et kig på den på Bogportalen.
 • Drikke kaffe i center og overveje om jeg skulle have lyttet til regnens budskab om at blive hjemme. Turen kunne forekomme forgæves. Men om ikke andet er der nu to boghandlere mere, der er opmærksom på dens eksistens
 • Købe kuverter til forsendelse af bøger
 • Redigere roman nr. 2
 • Skrive forfatter-dagbogs-blogindlæg
 • Nævne i indlæg, at jeg altså også holder ferie ind i mellem 😉 Sad netop i går og tænkte på, om det virker som om jeg aldrig holder fri (længere). Få timer senere blev jeg netop spurgt om aldrig skulle holde ferie. Skrev mig bag øret at forsikre eventuelle interesserede om, at jo, det skal jeg skam! Men først i august … Om I hører fra mig imens, afhænger fuldstændig af om jeg har tid og inspiration til at lægge noget op, som kan blive postet her eller på facebook i min ferie. Muligheden for at planlægge den slags, så de automatisk sker, mens man selv foretager sig andre ting (holder friiii!) er supersmart. Men også imageforvrængende. Virker produktiv, når man ikke er det. Når man ér produktiv, kan det til gengæld ikke mærkes.
 • Nu: Vil hverken være eller virke produktiv de næste 10 timer … Godnat 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.