Vinderen er fundet

Bogfesten er overstået og jeg har brugt et par dage på at nyde oplevelsen og puste ud.

Halsnæs Bibliotekerne havde lagt et flot program, der havde udlængsel som tema. Samtidig var vi omtrent 13 lokale personer og virksomheder indenfor bogbranchen, som præsenterede vores værker på stande.

Jeg vil gerne takke for besøgene ved min stand og for interessen. Jeg håber, de eksemplarer af mine romaner, som nu er kommet ud i verden vil bringe glæde.

 

Konkurrenceafgørelse

Nu har jeg samlet energien til at trække en vinder i konkurrencen om et eksemplar om Det natten bringer frem. Det bliver sandsynligvis den sidste konkurrence i et godt stykke tid, men jeg vil løbende informere via nyhedsbrevet, hvis der opstår konkurrencer på andre platforme, hvor mine romaner er blandt gevinsterne.
Hvis du er på Facebook eller Instagram, afholder Bogcirklen.dk hver måned en konkurrence, hvor både Damen i den grønne dragt og Det natten bringer frem er blandt præmierne.
Tak for jeres deltagelse! Og tak for interessen for Det natten bringer frem.
Jeg har brugt random.org til at trække et tilfældigt nummer efter at have nummereret deltagerne på bloggen og i nyhedsbrevet. Nummer 74 blev trukket og det er Heidi.
Stort tillykke til dig, Heidi.
Send mig en mail på anja@skrivetid.dk inden 14 dage for at få Det natten bringer frem tilsendt.

Hvis du ikke vandt, men gerne vil læse bogen, kan den købes gennem din boghandler eller direkte gennem skrivetid.dk (gratis forsendelse og mulighed for signering). Eller du kan låne den på biblioteket via dette link: Lån bogen på biblioteket  

Der kommer snarest nyt på bloggen. Jeg er i gang med at lægge historierne fra February Fiction 2018 op – fem er allerede oppe og de resterende femten kommer i løbet af en måneds tid.

God læselyst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.