Work in progress

Jeg har glædet mig til dette øjeblik, hvor min hjemmeside er færdig og klar til at tage i brug.

Indhold og blogindlæg har danset rundt i mit hoved, mens jeg ventede.

Nu er tiden inde til at skrive mit første indlæg.

Og nu melder betænkningerne sig på banen. Så jeg skal lige minde mig selv om, at det ikke behøver være fuldendt eller have fundet sin form fra dag 1.

Det er et work in progress.

Præcis som at begive sig ud i en forfatterkarriere. Det er en rejse fra a til z, og den begynder med … at du simpelthen kommer i gang. Tager det berømte første skridt. Det er ikke en rejse gennem et øde landskab, men snarere en tur rundt i junglen. Du vil møde omverdenen på din vej og du vil indgå i en konstant vekselvirkning med den. Med en vis påvirkning af din videre rejse til følge. Og dermed konstant forandring.

Så nu smyger jeg rygsækken på og begiver mig af sted med min vandrestav i hånden.

Kære besøgende: Vel mødt. Jeg håber, du har lyst til at kigge forbi en anden gang. Og måske deltage i rejsen med en kommentar. På snarligt genskriv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.